İncir, vücuda sağladığı faydalarla biliniyor ve sık sık tüketilmesi tavsiye ediliyor. Sindirim ve boşaltım sistemine iyi gelen incir, metabolizmayı hızlandırıyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Mevsiminde taze tüketilebileceği gibi koruyucu ve katkı maddesi eklemeden kurutularak da yenebiliyor.
Doğal Dal Kurusu Dağ İncirleri: Kuru İncir İncir Evi
Aydın bölgesinde yetişen dal kurusu dağ incirlerinden elde edilen Kuru İncir İncir Evi; vitamin, mineral deposu leziz incirlere her mevsim ulaşabilmenizi sağlıyor. Özenle seçilmiş, birinci kalite ve doğal olarak yetişen incirlerden üretilen ürün, sizler için dikkatlice hazırlanıyor ve paketleniyor.
Besin Değerleri ve Saklama Koşulları
İdeal saklama koşullarında paketi açılmamış şekilde 12 aya kadar saklanabilen kuru incirleri her mevsim taze taze tüketebilirsiniz. Bozulmaması ve lezzetinin değişmemesi için kuru incirleri buzdolabında saklamanız tavsiye edilir.
Enerji ve Besin Ögeleri |
100 Gr için |
Enerji (kcal) : | 217 |
Yağ (g) : | 0,1 |
Doymuş Yağ (g) : | - |
Karbonhidrat (g) : | 81,51 |
Şekerler (g) : | 51,35 |
Protein (g) : | 3,06 |
Tuz (g) : | - |