Geleneksel Türk lezzetlerinden sarı leblebiye bambaşka bir lezzet katıyoruz. Leblebi ile kaymağın müthiş buluşması olan kaymaklı leblebiyi sizler için hazırlıyoruz. Leblebinin pek çok faydasını tatlı bir lezzetle size sunan bu ürünü kahve yanında veya atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz.
Bakliyattan Şekerlemeye Kaymaklı Leblebi
Leblebi yapımında kullandığımız nohutların kaliteli olmasına son derece özen gösteriyoruz. Kalite ve lezzet açısından uygun bulduğumuz nohutları ayırıp kavuruyoruz. Kavrulan nohutları bir süre dinlendirip tekrar fırınlıyoruz. Belli aralıklarla kavurma ve bekletme işlemleri tekrarlıyoruz. Genellikle üç kez yaptığımız bu işlemlerin ardından lezzetli sarı leblebileri elde ediyoruz. Sarı leblebi haline gelen nohutları kaymakla buluşturuyoruz. Severek ve güvenle tüketeceğiniz kaymaklı leblebiyi sizler için özenle paketleyip kargoya teslim ediyoruz.
Enerji ve Besin Ögeleri |
100 Gr için |
Enerji (kcal) : | 568 |
Yağ (g) : | 50 |
Doymuş Yağ (g) : | 6 |
Karbonhidrat (g) : | 27 |
Şekerler (g) : | 8 |
Protein (g) : | 21 |
Tuz (g) : | 0 |